domenica 23 marzo 2014

Programi i Klasave në Qendrën Selefijeh Edukimi – Shkodër

Programi i Klasave në Qendrën Selefijeh Edukimi – Shkodër

Librat janë caktuar nga Shejkh ‘Arafat ibn Hasen el-Muhammedij -Allahu e ruajtë-

el-Kaua’id el-Erbe’a (Katër Rregullat)

Çdo të Mërkurë pas namazit të Akshamit insha-Allah.
Përkthim nga Libri i Shejkhul-Islam Muhammed ibn ‘Abdul-Wahhab “el-Kaua’id el-Erbe’a (Katër Rregullat)”.
Me shpjegimin e Shejkh ‘Ubejd ibn ‘Abdil-lah el-Xhabirij
Mësimi mbahet nga vëllau ASTRIT HOXHA

el-Usuul eth-Theleetheh (Tre Parimet)

Çdo të Dielë pas namazit të Akshamit insha-Allah.
Përkthim nga Libri i Shejkhul-Islam Muhammed ibn ‘Abdul-Wahhab “el-Usuul eth-Theleetheh (Tre Parimet)”.
Me shpjegimin e Shejkh Salih ibn Feuzan el-Feuzan
Mësimi mbahet nga vëllau ASTRIT HOXHA

Kur’an , Hadith dhe Arabisht

Çdo të Martë, Enjte dhe Shtunë pas namazit të Ikindisë deri për Aksham insha-Allah.
- Lexim dhe mësim përmendësh nga Libri i Allahut -’Azze ue Xhel-
– Mësim përmendësh i “40 haditheve të Imam Neueuiut”
– Mësim gjuhe arabe
Mësimet mbahen nga vëllau ASTRIT HOXHA

Nessun commento:

Posta un commento