venerdì 28 marzo 2014

Telelink i ForumiSelefi.Net me Shejh Arafat elMuhammedi

Esselamu alejkum ue rahmetUll-llahi ue berakatuHu

Përgëzim!!!

Ditën e Martë, 1 Prill 2014, ora 20:00, ForumiSelefi.Net do të mbajë mësim të drejtpërdrejtë me shejhun e nderuar Arafat ibën Hasen elMuhammedi, All-llahu e ruajttë, me përkthim të vëllait tuaj Xhemal Jakupi.

Për t'u njohur me ligjeruesin, All-llahu e ruajttë, lexoni në linkun: viewtopic.php?f=21&t=2200.

E gjitha që duhet ta bëni është që ta hapni forumin tonë dhe ta ndiqni mësimin drejtpërdrejt.

Kush ka pyetje, që dëshiron t'i parashtrohen Shejhut, mund t'i dërgojë në adresën elektronikeforumiselefi@gmail.com.

Nessun commento:

Posta un commento