martedì 17 dicembre 2013

Abdullah el Gudejjan

Udhëheqësi i medhhebit të murrxhive në Arabinë Saudite
Abdullah el Gudejjan

Pyetësi: O shejkh! Kemi disa davetçi këtu në Algjeri…
Shejkhu: Po!

Pyetësi: …dhe këshillojnë për Ali Hasen Abdulhamid el Halebiun.

Shejkhu: Jo! Këtë Abdulhamidin lëreni, sepse ai është i cili udhëheq medhhebin e irrxhasë në Arabinë Saudite.Përshtati: Besmir CacaniNessun commento:

Posta un commento