mercoledì 1 maggio 2013

Salih el-Luhajdan

 
Ngjitu lart  
Nuk lejohet të marrësh për shok atë që vazhdon të shoqërohet me bidatçitë
Salih el-Luhajdan - http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=129510Pyetja: Shoku im shoqërohet me bidatçitë dhe i mbron ata, ndërsa unë e kam këshilluar atë. A më lejohet mua t’i bëj bojkot (hexhër) si qortim dhe sa kohë duhet të jetë bojkoti?

Përgjigja: Ky shok, nëse vazhdon të shoqërohet dhe miqësohet me bidatçitë, atëherë ty nuk të lejohet që këtë person ta marrësh për shok, sepse shembulli i shokut të mirë dhe shokut të keq, është si shembulli i bartësit të parfumit dhe kovaçit. Thuaji të zgjedhë; ose të lërë shoqërimin me bidatçitë dhe të humburit, ose të ndahet nga ty.Përktheu: Besmir Cacani

Nessun commento:

Posta un commento