lunedì 10 febbraio 2014

Xhamia Selefijeh Shkoder / Shqipëri

Xhamia Selefijeh Shkoder / Shqipëri

[Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit, Paqja dhe Bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij të fundit për mbarë njerëzimin, mbi familjen dhe gjithë shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që e ndoqën dhe e ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit, në vazhdim:]

Për gjithë Vëllezërit Selefi në Angli që dëshirojnë të kontribuojnë për hirë të All-llahut (Subhanehu Ue Te'ala) për ndërtimin e XHAMISË së parë SELEFIJEH në SHKODËR, mund të kontribuojnë në këtë llogari:
Bank: Barclays
Sort code: 20-47-34
Account nr: 03910156

Ose në
PayPal
p_maknori@yahoo.itPër informacion më të detajuar mund të më kontaktoni mua Ebu jusuf në këtë nr tel: 00355672546176 & emeil: Arbritkraja@hotmail.com

Nessun commento:

Posta un commento